Kurs

Vi holder kurs

Vi i Humanagement AS og IPO AS holder kurs i leseferdigheter. Vi kaller ofte kurset for ”Hurtiglesing – Superlesing – Fotolesing” etter boka med samme navn.

Vi holder både åpne kurs og bedriftsinterne kurs.

Bedriftsinterne kurs

Vi kan tilpasse kursene etter deltakernes forutsetninger og behov. Vi har lang erfaring med dette. En god bakgrunn for vår tilpasning, er også at vi selv har utviklet disse kursene og boka som ligger til grunn for dem. Les mer her.

Kursomtale

Her kan du finne en kort omtale som vi har laget i forbindelse med kurs vi har holdt.

Kursplan

Her finner du et eksempel på en kursplan for et 8-timers kurs.

Basert på boka ”Hurtiglesing – Superlesing – Fotolesing”

Våre kurs er basert på boka ”Hurtiglesing – Superlesing – Fotolesing” av Terje Kato Stangeland og Leif-Runar Forsth. Også denne webområdet er laget fra denne boka. Du finner mer om boka på siden:

Boka Hurtiglesing – Superlesing – Fotolesing

Kurs andre holder eller vil holde

Også andre holder kurs basert på boka ”Hurtiglesing – Superlesing – Fotolesing”. For dere som gjøre det, og for andre som ønsker å undervise leseferdigheter, har vi laget siden:

Undervise leseferdigheter

Denne inneholder også lenker til et sett med lysark (foiler) i Powerpoint basert på boka.

Resultater av lesetrening

Kursene har blitt holdt gjennom en del år og er blitt grundig evaluert. Her finner du noen av resultatene av våre evalueringer:

Resultater av lesetrening

Uttalelser fra kursdeltakere

Vi har fått mange lovord fra deltakerne på kursene. Her finner du noen eksempler på lengre uttalelser om både kurs og undervisningsmateriell:

Uttalelser fra kursdeltakere